EMRE KUL KİMDİR?

EMRE KUL KİMDİR?

EMRE KUL KİMDİR? Sanatçı, Besteci
“Galiba” Emre Kul’un ilk tekli çalışması. Netd müzik ve Mentu Medya Yapım Şirketi işbirliğiyle ile Emre Kul geliyor.24 Kasım “Galiba” günü, müzik severlerle buluşmaya hazır.

Emre Kul 1992 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. Ailesinin müzik yeteneğini keşfetmesiyle daha çocuk yaşta müzik yolculuğu başladı ve müzik hayatının vazgeçilmez bir parçası, ilhamı, tutkusu oldu.

Her zaman Orhan Gencebay, Müslüm Gürses gibi dev isimleri kendine örnek alan Kul, duruşu, tarzı ve sesiyle kendinden söz ettirecek, unutulmayacak, yıllarca da dilimize dolanan sözlerle kalbimize yerleşmeye aday.

Ses eğiti, şan, mix ve mastering alanlarında eğitim alan Kul’un kendine ait birçok bestesi vardır. Pop müzik ve Arabesk Fantezi dalında MSG onaylı titizlik ve aşla yazdığı 200’e yakın eser ona aittir.

Üretmekten ve çalışmaktan hiç ödün vermeyen Kul, bunu kendine ilke edindiğini her fırsatta belirtiyor. Müzik onun tutkusu. Kendisini ve iç dünyasını özgürce ve özgünce yansıttığı dev bir platform.

24 Kasım’da da ilk singley’la tüm müzik platformlarında, müzik severlerle, hayranlarıyla buluşmayı bekliyor.

“Galiba” Emre Kul listeleri altüst edeceğe benziyor. Modalite ve DMC etiketiyle yayınlanacak bu single başarısından şüphesiz çok bahsettirecek.

Kalemi, sesiyle ve başarılarıyla kendi dalına yeni bir yön verecek. Emeğinize sağlık.24 Kasım “Galiba” çok yakında.

ünlülerden haberlerSektörel haberler

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık