1. Anasayfa
  2. Kültür, Sanat ve Tasarım Sektörü

French Festivali

French Festivali
XXF-Very Very
0

XXF-Very Very French Festivali 14-15 Nisan’da Zorlu PSM’de! Zorlu PSM ve Institut Français Türkiye iş birliğiyle gerçekleştirilecek XXF – Very Very French Festival, Fransız güncel müzik sahnesinde Indie pop’tan elektronik müziğe imza attıkları şarkılarla öne çıkan müzisyenlerle 14 ve 15 Nisan tarihlerinde Zorlu PSM sahnelerine taşıyor. 

14 Nisan günü Johan Papaconstantino’nun açılışı yapacağı XXF – Very Very French Festival’de Fransız müzik sahnesinde öne çıkan Vendredi Sur Mer ve festival özelinde birlikte sahne alacak Maelstrom-Louisahhh ilk geceyi dans pistine çevirecek. 15 Nisan’da ise Zorlu PSM’de MIX Festival’in en son edisyonunda sahne alan ve Türkiye’de geniş hayran kitlesine sahip Thomas Guerlet festivalin kapanışına imza atacak.

Fransız müzik sahnesinin dünyaca ünlü isimleri Zorlu PSM sahnelerinde!

Zorlu PSM ve Institut Français Türkiye iş birliğiyle gerçekleştirilecek XXF- Very Very French Festival, güncel Fransız müzik kültürünü 14-15 Nisan tarihlerinde Zorlu PSM sahnesine taşıyacak. İki gün sürecek festivalde, 14 Nisan günü, indie pop müziğin sevilen isimlerinden biri olmasının yanı sıra “Les Mots Bleus” şarkısıyla milyonlarca dinlemeye ulaşan Yunanistan asıllı Johan Papaconstantino, yüksek enerjisiyle festivalin açılışını yapmaya hazırlanıyor.

Johan Papaconstantino’nun hemen ardından “Écoute Chérie” ve “La femme à la peau bleue” gibi hitleriyle pop ve elektronik müziğin farklı tarzlarını bir araya getirerek özgün ve eğlenceli şarkılara imza atan, şarkıları pek çok dizinin soundtrack’i olmuş Fransız müzik sahnesinde öne çıkan Vendredi Sur Mer bir kez daha Zorlu PSM’de sahne alacak.

Festival, techno ve elektronik müziğin son dönem temsilcilerini de müzikseverlerle buluşturacak. Fransa’dan dünyaya açılan Maelstrom ve Louisahhh beraber sahne alarak 14 Nisan akşamı iki konserin devamında dinleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.

15 Nisan’da ise yine çağdaş Fransız müzik sahnesinin yükselen yıldızlarından, aynı zamanda Zorlu PSM’de MIX Festival’in en son edisyonunda sahne alan Thomas Guerlet bu kez Zorlu PSM touché sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

Elektronik müzik ve rock müziği harmanlayan, Serge Gainsbourg, King Krule, Chet Baker ve The Strokes gibi müzisyen ve müzik gruplarından aldığı ilhamla İngilizce ve Fransızca dillerinde besteler yaparak, özgün caz vokaliyle dikkat çeken Thomas Guerlet touché’de özel bir konsere imza atacak.

14 Nisan Cuma – Turkcell Sahnesi

Kapı Açılış: 20.00 

Johan Papaconstantino: 20:30

Vendredi Sur Mer: 22:15

Maelstrom b2b Louisahhh: 23:30

15 Nisan Cumartesi – touché 

Thomas Guerlet: 21:30

Bilet Fiyatları:

Ön Satış – Ayakta / Early Bird – Standing – ₺385,00

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi 10. sezonunu kutluyor! 10 yıldır ilham verici sanat deneyimleri yaratarak ve dünya sanatına ev sahipliği yaparak daha çok insana sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor! Ulusal ve uluslararası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatçılarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor.

Bugünün ve yarının sanatçılarına hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor ve onlara destek oluyor! Onuncu sezonunda “Onları Seviyoruz” mottosuyla 10 yıllık geçmişinde ağırladığı tüm sanatçıları kutlayan Zorlu PSM sanata gönülden bağlı, yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 5 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor.

Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan tek kişilik performanslara kadar uzanan nitelikli kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturan ve dünya standartlarında bir donanıma sahip olan Zorlu PSM, global bir sahne olma vizyonuyla hareket ediyor.

Yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. Zorlu PSM, 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunuyor. 

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir