GELECEĞİN YENİ TRENDLERİ BELİRLENİYOR

GELECEĞİN YENİ TRENDLERİ BELİRLENİYOR

EĞLENCE VE PARK SEKTÖRÜNDE GELECEĞİN YENİ TRENDLERİ BELİRLENİYOR

Uluslararası Eğlence, Park, Spor ve Rekreasyon Alanları Endüstrisi Fuarı ATRAX 2024; eğlence ve park alanları sektöründeki güncel konseptlerden, oyun sektöründeki son teknolojilere kadar ele alınacak konferans programları ile ziyaretçilerini buluşturdu. Fuarın ilk günü TEPEA (Tüm Eğlence Park Etkinlik ve Atraksiyon Derneği) iş birliğiyle düzenlenen panelde “Eğlence Sektöründe Neler Oluyor?” başlığı ile birlikte çalışma ve eğlence sektöründeki son gelişmeler ele alındı.

Panelin moderatörlüğünü TEPEA Yönetim Kurulu Üyesi Şöhret Pakiş’ in yaptığı konuşmacılar arasında; Grafi2000 Prodüksiyon Reklamcılık Yay. ve Tic. A.Ş. Yönetici ve Kurucu Ortağı Varol Yaşaroğlu, Dof Robotik A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mertcan, MasS Global Ltd. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Metin Okur ve Wiipa Ortadoğu Başkan Yardımcısı Bülent Kavaklı yer aldı.

“5 HOLDE TOPLAM 50 BİN METREKARELİK ALANA ULAŞTIK”

Panelin açılış konuşmasını Tureks Uluslararası Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı ve Fuar Organizatörü Nergis Aslan gerçekleştirdi. Aslan; “Sizlerle buluşmuş olduğumuz ve böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Dünyada yaklaşık 16’nın üzerinde fuarda bulunduk, stant açtık, tanıtımlar yaptık. Sizlerin de desteğiyle bugün geçen yıla göre yüzde 80 büyümüş bir fuar ile karşınızdayız. Geçen sene 3 holde yaptığımız fuarı bu sene 5 holde yapıyoruz. Geçen sene 175 firma ile açmış olduğumuz fuarı bu sene 352 firma ile açıyoruz. 3 gün sürecek fuarımıza panel programları da eşlik edecek. Panellerimiz eğlence ve rekreasyon sektörünün çok değerli isimleri tarafından düzenleniyor. Bugün Rekreasyon Çalışmaları Derneği tarafından bir panel daha gerçekleştirilecek. Sonrasında üniversiteler arası proje yarışmasında dereceye girenlerin sunumları ve ödülleri sunulacak. Yarın da konferanslar devam edecek” ifadelerini kullandı.

Panelde “Eğlence Sektöründe Neler Oluyor?” başlığı ile çalışma ve eğlence sektöründeki son gelişmeler detaylı bir şekilde ele alındı. Gelişen teknoloji ve dijital platformların sektöre olan etkisi, iş modellerinin değişimi, dijital pazarlamanın önemi gibi konular ele alındı. Konuşmacılar, sektördeki yenilikleri, değişen tüketici beklentilerini ve sektöre yön veren faktörleri aktardılar. Panel, sektördeki profesyoneller arasında işbirliği ve ağ oluşturma fırsatı sağlarken, sektördeki yenilikler hakkında genel bir farkındalık yaratmaya yardımcı oldu.

ATRAX 2024 Hakkında:

11. Uluslararası Eğlence, Park, Spor ve Rekreasyon Alanları Endüstrisi ATRAX, büyük yatırım gücüne sahip küresel eğlence, atraksiyon ve rekreasyon endüstrisinin Türkiye’deki uluslararası iş platformudur. Kentsel yaşam ve mutluluk vizyonu ile parklar, oyun alanları, eğlence merkezleri, dinlenme alanları, aktivite ve spor alanları gibi kentin rekreasyon ihtiyaçlarına yönelik tesislerin yapımı ve bakımı konusunda tüm ürün, hizmet ve projeleri bir arada sunan ATRAX, ziyaretçilere proje, tasarım, ürün, hizmet ve yatırım süreçlerinde rehberlik eder. 11-13 Ocak 2024 tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından şirketler, yeniliklerini ve ürün geliştirmelerini sergilemek için İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya gelecek.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık