1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

İletişim Direktörlüğü görevine Hülya Kavak atandı

İletişim Direktörlüğü görevine Hülya Kavak atandı
Hülya Kavak
0

EY Türkiye Marka, Pazarlama ve İletişim Direktörlüğü görevine Hülya Kavak atandı

Uluslararası danışmanlık, denetim, kurumsal finansman, strateji ve vergi hizmetleri şirketi EY’ın (Ernst & Young) Türkiye ofisine Marka, Pazarlama ve İletişim Direktörü olarak Hülya Kavak atandı. Kavak, pazarlama ve iletişim alanındaki tecrübesiyle EY Türkiye’nin 360 derece pazarlama faaliyetlerinin liderliğini üstlenecek.

EY (Ernst & Young) Türkiye; Marka, Pazarlama ve İletişim Bölümüne önemli bir atama gerçekleştirdi. Ocak ayı itibarıyla EY Türkiye Marka, Pazarlama ve İletişim Direktörlüğü görevine Hülya Kavak atandı. Kavak, EY Türkiye’nin dijital ve konvansiyonel dahil olmak üzere tüm marka, pazarlama ve iletişim faaliyetlerine liderlik etmeye, küresel çaptaki kurumsal projelerin pazarlama süreçlerinde aktif rol almaya devam edecek. 

Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Alman Dili Edebiyatı ve İngiliz Dili Edebiyatı bölümlerinde çift dal yaparak tamamlayan Kavak, aynı zamanda Heidelberg Üniversitesi’nde Dil Bilimi alanı üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerde kurumsal pazarlama, iletişim ve ürün yönetimi departmanlarında görev alan Kavak, kariyeri boyunca küresel pazarlama ve iletişim faaliyetleri üzerine çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi.  

Hülya Kavak, 2020 yılında EY Türkiye’ye Marka, Pazarlama ve İletişim Süpervizörü olarak katılmıştı. Başarılı çalışmalarının ardından Direktör Yardımcılığı pozisyonuna yükselmiş ve sonra bu görevi de iki buçuk yılı aşkın bir süre boyunca sürdürmüş olan Kavak, Ocak 2024 itibarıyla ilgili bölümün liderlik pozisyonuna atanmıştır.

Aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi’nde Pazarlama (İngilizce) alanında yüksek lisans eğitimini sürdüren Hülya Kavak, EY Türkiye’nin marka, pazarlama ve iletişim ekiplerinin lideri olarak çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

EY Hakkında

EY olarak amacımız; müşterilerimiz, çalışanlarımız ve toplum için değer yaratırken aynı zamanda sermaye piyasalarında güvenin ve daha iyi bir çalışma dünyasının oluşmasına katkıda bulunmaktır. Dünya çapında 150’den fazla ülkede, sahip olduğumuz veri ve teknoloji ile hizmet veren ekiplerimizle, denetimde güveni sağlarken müşterilerimizin gelişmesine ve dönüşmesine destek oluyoruz. Bağımsız denetim, danışmanlık, hukuk, kurumsal finansman, strateji ve vergi hizmetlerimizle iş dünyasının karşılaştığı zorluklara yeni çözümler sunacak doğru soruları soruyoruz.

EY adı küresel organizasyonu temsil eder ve Ernst&Young Global Limited’in her biri ayrı birer tüzel kişiliğe sahip olan, bir veya daha çok, üye firmasını temsil edebilir. Sınırlı sorumlu bir Birleşik Krallık şirketi olan Ernst&Young Global Limited müşteri hizmeti sunmamaktadır. 

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir