1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

L’Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü

L’Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü
Murat Yüksel
0

Murat Yüksel  L’Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Olarak Atandı. Türkiye’nin lider Tekno-Güzellik şirketi L’Oréal Türkiye’de üst düzey atama gerçekleşti. Murat Yüksel, 1 Mayıs 2023’ten itibaren Ülke İnsan Kaynakları Direktörü unvanıyla şirkete katılacak.

İş hayatına önde gelen bir cam şişe üretici şirketinde İnsan Kaynakları departmanındabaşlayıp, ardından bankacılık sektörüne geçiş yapan Yüksel, son olarak bir e-ticaret pazaryeri platformuiçin farklı pozisyonlarda ve coğrafyalarda faaliyet gösterdi. Şirketin 8 kez Great Place To Work (GPTW), 5 defa Çeşitlilik ödülü kazandığı dönüşüm sürecinde önemli bir rol oynamakla birlikte, EMEA ülkeleri için çalışan deneyimi fonksiyonunun da yönetimini üstlendi.

Stratejik yaklaşım ile operasyonel deneyimin dengeli harmanı ve güçlü bir çalışan yakınlığına sahip Murat Yüksel, 20 yıllık kariyeri boyunca karmaşık yapılarda görev alarak, değişim yönetimi inisiyatiflerine öncülük etti ve yetenek gelişimine dayalı bölgesel projeleri yönetti.

Uluslararası Koçluk Federasyonu’ndan (ICF) Profesyonel Sertifikalı Koç (PCC) unvanını ve Organizasyon ve İlişki Sistemleri Koçluğu (ORSC) sertifikasyonunu elinde bulunduran Yüksel, aynı zamanda Teknolojide Kadın Derneği Üyeliği ve Kariyer ve İstihdam Komitesi Başkanlığı görevlerini de sürdürüyor.

Yüksel’in uluslararası ve çeşitlendirilmiş insan kaynakları deneyimi ve insana duyduğu tutku, L’Oréal Türkiye’nin insan odaklı yeni nesil Tekno-Güzellik şirketi olma hedefine ulaşmasına büyük katkı sağlayacak.

L’Oréal Grup Hakkında

Dünyanın önde gelen güzellik şirketi L’Oréal Grup, 100 yılı aşkın süredir kendisini tek bir amaca adamıştır: dünya çapındaki tüketicilerinin güzellikle ilgili ihtiyaçlarını yerine getirmek. Varoluş amacı olan dünyayı harekete geçiren güzelliği yaratmak; L’Oréal Grup’un güzelliğe yaklaşımını kapsayıcı, etik, cömert, sosyal ve çevresel sürdürülebilirliğe bağlı olarak tanımlar.

L’Oréal Grup, 36 uluslararası markadan oluşan geniş portföyü ve ‘Gelecek için L’Oréal’ programındaki iddialı sürdürülebilirlik taahhütleriyle herkese kalite, etkinlik, güvenlik, samimiyet ve sorumluluk açısından en iyisini sunmak için çalışır. 4.000’den fazla bilim insanı ve 5.500 teknoloji uzmanından oluşan özel bir araştırma ve inovasyon ekibiyle hareket eden L’Oréal Grup, Tekno-Güzellik güç merkezi olmaya odaklanırken, güzelliğin geleceğini yaratmaktadır. 

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir