MAYAD genel başkanı Enver YILMAZ

Placeholder by Nelio Content

MAYAD genel başkanı Enver YILMAZ Benim tek bir davam var, Oda kader mahkûmlarının hak ihlalini ortadan kaldırıp, devlet büyüklerimizin 2018 de verdiği af sözünü yerine getirtene kadar haklı mücadelemizi sürdürmek.
Ben Enver YILMAZ ömrünün uzun yılarını sanata adamış, adamaya devam eden, ezilenin yanında olmak için politikaya atılmış ve sesimizin daha gür çıkması için “MAYAD” Mahkum yakınları federasyonunu kuran sizden, içinizden biriyim.

Enver YILMAZ

İçinizden biri derken öyle bildiğiniz siyasetçiler gibi laf olsun diye değil, Gaziantep’in Yavuzeli ilçesine bağlı Beğendik Köyünde 9 kardeşi arasında büyüyen, ömrü boyunca şu an bulunduğu yere tırnaklarıyla kazıyarak gelen bir kardeşiniz olarak söylüyorum.
Derdim de kavgam da haksızlığa karşı çıkmak

Enver YILMAZ

Bu benim doğamda var, nerede bir ezilen, nerede zulüm gören, haksızlığa uğrayan var, beni orada görürsünüz. Bütün bedenimle, ruhumla tüm varlığımda orda olurum.

Bu benim karakterim, yaşam tarzım kendime olan saygım, beni sevenlere karşı görevim olarak görüyorum.
2018’de MHP genel Başkanı Sn Devlet BAHÇELİ ile yaptığımız görüşme neticesinde, gerçekten umutlandım.

Tüm mahkûm yakınları ile her platformda bu görüşmeyi paylaştım. Bir umut ışığı doğru, bir beklenti oluştu ama üzerinden geçen 4 yıl süre zarfında hiçbir somut adım atılmadı.

Haklı olarak bir huzursuzluk bir ümitsizlik baş gösterdi. Buna bağlı olarak da Mahkum yakınlarının devlet büyüklerine olan güveni sarsıldı.

Biz bir an önce devlet büyüklerimizden verilen sözlerin arkasında durmalarını bekliyoruz ve ümit ediyoruz.
Mecliste diğer partiler ile görüşmeyi bıraktık mı? Tabi ki hayır.

Enver YILMAZ

İyi parti genel merkezinde bizi kabul eden değerli büyüklerimiz ile bir protokol imzaladık. Burada üstüne basarak aşağıdaki metni, her platformda duyurmaya, sesimizi daha gür çıkartmaya çalışacağız.
“Kapalıdaki yatan mahkûmlarımız için Tüm partilerle görüşüp izinli mahkûmların geçirdiği süreden Kapalıda yatan mahkûmlarımızın cezalarından da düşürülmesini istiyoruz.

Bir hak ihlali var

Burada bir hak ihlali yapılmış olup acilen bu duruma federasyon olarak bir çözüm bulunması gerekliliğini tüm parti yöneticilerine anlatıp onlardan destek bekliyoruz “
Her fırsatta mahkûm yakınlarının ve kader mahkûmlarının yanında durmayı kendime görev bildim. Yaşadığım sürece de bu görevi kendime ilke edinip bildiğim yolda yorulmadan, yürümeye devam edeceğim.
Peki neden kader mahkumları; Çünkü kader mahkumları bu hayatı kendileri seçmedi, istemedi bu suçları işlemek ve hatta işlememek içinde bir çoğu elinden geleni yaptı.

En önemlisi neredeyse tamamına yakını kamuoyu vicdanında aklandı.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık