ÖZGÜRCAN BEKLER KİMDİR?

ÖZGÜRCAN BEKLER KİMDİR?

Besteci,söz yazarı,şarkıcı.
Özgürcan Bekler 31.10.1990 yılında Almanya’nın Schwäbisch Hall şehrinde dünyaya geldi. Uzun yıllardır kendi bestelerini yazıp, seslendiren Özgürcan çok yakında yeni single’i ile müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

ÖZGÜRCAN BEKLER KİMDİR?

Türk ve Almanca sayısız eseri bulunan Özgürcan Bekler gelenekçi, yenilikçi, oldukça güçlü bir ses. Türk müziği motiflerini modern müzikle buluşturmakta son derece başarılı.

Özgürcan Pop Arabesk tarzıyla yıllarca kendisinden söz ettirecek. Heyecanla beklenen son eseri sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. Başarılı, genç şarkıcı Özgürcan Bekler’in tekli şarkısı 11 Kasım’da tüm müzik platformlarında, müzik severlerle…

Kış aylarında içimizi ısıtacak sıcacık bir klip. “Yarım kalmalı” Özgürcan Bekler‘in hayranlarını bir kez daha kendisine hayran bırakacak. Başarı basamaklarını emin adımlarla tırmanan genç, yakışıklı sanatçımızın unutulmayacak sözlerini kalbimize yine kazıyacağız gibi. “Yarım Kalmalı” tüm kırık kalplere merhem. Yolu, başarıları, dinleyicisi sonsuz olsun Özgürcan. 11 Kasım tüm müzik platformlarında, listeleri zorlamaya geliyor. Emeğine, kalemine, yüregine sağlık. Heyecanla bekliyoruz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık