1. Anasayfa
  2. Gıda Sektörü

Pazarlama Direktörlüğü görevine Ebru Üstün Utku atandı

Pazarlama Direktörlüğü görevine Ebru Üstün Utku atandı
Ebru Üstün Utku
0

AK GIDA-İÇİM SÜT’E YENİ PAZARLAMA DİREKTÖRÜ, Ak Gıda-İçim Süt’ün Pazarlama Direktörlüğü görevine Ebru Üstün Utku atandı.

Türkiye’nin farklı bölgelerinde 6 üretim tesisiyle sektöründe en fazla süt ve süt ürünleri üretimini yapan ve dünya süt endüstrisinin en büyük şirketi Grup Lactalis çatısı altında faaliyet gösteren Ak Gıda-İçim Süt’te Pazarlama fonksiyonunun liderliğine Ebru Üstün Utku atandı.

Ak Gıda – İçim Süt’ün yeni Pazarlama Direktörü Ebru Üstün Utku kariyerine 2002 yılında Marka Müdürü olarak Evyap’ta başladı.  2005–2023 yılları arasında Eti Gıda’da Ürün Müdürü, Kategori Pazarlama Müdürü, Uluslararası Pazarlama Müdürü, Kategori Geliştirme & Pazarlama Direktörü ve Kıdemli Dijital Pazarlama&Medya Direktörü olarak görev alan Ebru Üstün Utku, Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret mezunudur.  

İçim Hakkında: 

Süt ve süt ürünleri pazarına 1998 yılında giren İçim markası, kurulduğu günden bu yana sütten yoğurda, ayrandan kefire, taze peynirden hazır pudinge kadar lezzetli, kaliteli, besleyici pek çok ürünü tüketicileriyle buluşturuyor. Süt, yoğurt, peynir, ayran, tereyağı, kefir, kaymak, krema, büyüme küpü ve puding olmak üzere toplam 10 ana kategoride geliştirdiği ürünleri tüketicilerine sunan İçim, süt ve süt ürünleri pazarının önde gelen markaları arasında yer alıyor. Ürünleri Türkiye’nin dört bir yanında sevilerek tüketilen İçim, yolculuğuna “Hayata Dolu Tarafından Bak” marka söylemi ile devam ediyor.

Ak Gıda Hakkında: 

1996 yılında kurulan ve 2015’ten bu yana dünya süt endüstrisinin en büyük şirketi Grup Lactalis bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ak Gıda; 6 üretim tesisi ve günlük 5 bin ton süt işleme kapasitesiyle, süt ve süt ürünleri sektörünün en büyük işletmesi konumundadır. Ak Gıda’nın UHT süt, yoğurt, beyaz ve kaşar peyniri üretimleri ile başlayan yolculuğu, bugün süzme peynirden kaymaklı tava yoğurtlara, sütlü tatlılardan kefire kadar uzanan 300’ü aşkın ürün çeşidiyle devam etmektedir. 

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir