1. Anasayfa
  2. Finans Sektörü

Shiba yeni listeleme haberleri

Shiba yeni listeleme haberleri
Shiba yeni listeleme haberleri
0

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından OKX’in sahibi olan OK Group’un Japonya kolu OkCoinJapan, Shiba Inu’yu (SHIB) listeleme kararı aldı.

Popüler ‘meme coin’ Shiba Inu’nun son zamanlardaki listeleme çılgınlığı devam ediyor. SHIB token’ının Japon hayranları dijital varlığın aylardır büyük bir yerel borsada listelenmesini heyecanla bekliyordu. Şimdiye kadar bitFlyer, Coincheck ve OKCoin gibi büyük oyuncular ‘meme coin’i listelememişti.

Listeleme 2023 Şubat’ta

Japon kripto para borsası OkCoinJapan, çok sayıda talep aldıktan sonra geçen hafta Dogecoin’in rakibi olan SHIB için destek ekleyeceğinin sinyalini vermişti. Listelemenin Şubat 2023 ortasında gerçekleşmesi bekleniyor. Kesin tarih henüz açıklanmadı.

OkCoin, 2020 yılında Japonya’da faaliyet göstermek üzere bir lisans alarak böyle bir başarıya ulaşan ilk uluslararası borsa olmuştu. İlk olarak 2013 yılında kurulan ve en eski Çin kripto para borsası olan OkCoin’in merkezi şu anda San Francisco’da bulunuyor.

Risk Açıklaması

Sektornews.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Sektornews.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Sektornews.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Sektornews.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı

Sektornews.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Sektornews.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Sektornews.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Sektornews.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Sektornews.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Sektornews.com’u bağlamaz.

Uyarı: Sektornews.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Sektornews.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Sektornews.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir