1. Anasayfa
  2. Sağlık Sektörü Haberleri

Soğuk Lipoliz İşlemi Nedir?

Soğuk lipoliz işlemi nedir ? Soğuk lipoliz işlemininin yan etkileri nelerdir?

Soğuk Lipoliz İşlemi Nedir?
0

Soğuk lipoliz işlemi cilt altındaki yağ hücrelerini kontrollü şekilde soğutur. Yani dondurulan yağ hücrelerinin büzülmesini ve daralarak bozulmasını yapısını kaybetmesini sağlayan bir işlemdir. Kısa süre içerisinde işlem görmüş kişinin vücudu dondurulan yağları işleyerek ölü yağ hücrelerini kökten ortadan kaldırmaktadır.

Bu işlem sayesinde kalıcı olarak yağlardan kurtulmak mümkündür aynı zamanda bölgesel yağ azaltmayı da hedefleyen en etkili uygulamalardandır . Doğru kişiye uygulandığı müddette en etkili ve kalıcı sonuç elde edilir, hasta memnuniyeti yüksek vücut bakımları arasında yer alır. Bu işlem doğru kişilere düzenli yapıldığında 2-8 cm arasında incelmeyi ve %20, 40 oranında incelmeyi hedefler.

Soğuk lipoliz doğru uygulandığında hiçbir yan etki ve sağlık sorunu teşkil etmez , işlem esnasında kızarıklık ve uyuşukluk meydana gelmesi dışında hiçbir kötü yan etkisi bulunmaz.

Peki soğuk lipoliz kimlere yapılmaz 18 yaş altı olan bireylere soğuk lipoliz işlemi yapılmaz bunun dışındaki sağlık sorunlarından kaynaklı olan ve soğuk lipoliz işleminden yararlanamayacak kişiler şunlardır; karaciğer ve böbrek hastalığı, göbek fıtığı, kanser ve AIDS hastalığı, şeker hastalığı, sedef gibi cilt hastalıkları, kalp damar hastalığı bulunan kişiler, soğuk lipoliz işleminden yararlanamazlar.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Uşak Üniversitesi Gazetecilik bölümü mezunu.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
MUSTAFA HAMBOLAT'TAN 112 BAŞHEKİMLİĞİNE ZİYARET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir