1. Anasayfa
  2. Sağlık Sektörü Haberleri

Bayer, Türkiye’deki Startup tam destek

Bayer, Türkiye’deki Startup tam destek
Taygun Günay bayer
0

Bayer, Türkiye’deki Startup Ekosistemine Destek Vermeye Devam Ediyor Son 5 yıldır Türkiye’deki girişimcilerin ve startup ekosisteminin gelişimine destek veren Bayer; Türkiye’de kurulan sağlık alanındaki girişimleri tanıtmak amacıyla iki yılda bir güncellediği Türkiye Dijital Sağlık Girişimleri Haritası’nı yayınladı.

Gelen başvuruların değerlendirilmesi sonucunda haritada 10 farklı kategoride 105 startup yer alıyor. Türkiye Dijital Sağlık Girişimleri Haritası’nda Bayer’in Girişim Hızlandırma Programı G4A Turkey’e de seçilen 18 girişim bulunuyor. 

İstanbul, 27 Temmuz 2022 – Bayer’in inovasyonun tüm iş dünyasında etkili bir şekilde yaşatılması ve yaygınlaştırılabilmesi için Girişim Hızlandırma Programı G4A Turkey kapsamında iki yılda bir hazırladığı Türkiye Dijital Sağlık Girişimleri Haritası güncellendi.

Gelen başvuruların değerlendirilmesi sonucunda Türkiye’deki girişimciler tarafından kurulan, sağlık alanındaki 105 startup şirketi haritada yerini aldı.

Sağlıklı Yaşam, Hastane & Eczane Çözümleri, Biyoteknoloji & AR-GE, Kolay Tanı & Erken Teşhis, Çocuk Sağlığı ve Giyilebilir Teknoloji & IoT dahil olmak üzere 10 farklı kategoride gruplandırılmış sağlık alanındaki girişimleri içeren haritada; Bayer’in 5 yıldır düzenlediği Girişim Hızlandırma Programı G4A Turkey’e sağlık alanında seçilen 18 girişim de bulunuyor. Bu startuplar arasından yatırım alan 9 girişimin şirket değerlemesi toplamı; program kapsamında sunulan hibe, mentorluk, eğitim ve iş birliği desteğiyle 90,4 milyon dolara ulaştı. 

Bayer; başvuru yapan ve değerlendirmeye alınan tüm bu girişimlere ayrıca Türkiye Dijital Sağlık Girişimleri Haritası’nı sosyal medya hesaplarında, çeşitli mecra ve platformlarda paylaşarak iletişim desteği de sağlayacak.

Bayer Hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir.

Ürün ve hizmetleri; artan ve yaşlanan küresel nüfus nedeniyle çağımızın önemli sorunlarına çözüm bulmaya katkıda bulunarak insanlara ve yaşadığımız gezegene destek olmayı amaçlamaktadır.

Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket; faaliyet gösterdiği alanlarda olumlu etki yaratma konusunda kararlıdır.

Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyüme yoluyla değer yaratmayı ve kar etme gücünü artırmayı hedeflemektedir. Bayer markası tüm dünyada güveni, kaliteyi ve güvenilirliği temsil etmektedir. 2021 mali yılı 

itibarıyla 100.000’e yakın çalışana ve 44,1 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in Ar-Ge harcaması ise 5,4 milyar Avro düzeyindedir.

Sağlık Sektörü Haberleri için

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir