1. Anasayfa
  2. Finans Sektörü

İnfo Yatırım ‘Yatırımcı Buluşmaları’ na Ankara’da başladı!

İnfo Yatırım ‘Yatırımcı Buluşmaları’ na Ankara’da başladı!
Yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, finans dünyasına ilişkin güncel konular ele alındı, 2023 yılına dair öngörü ve beklentiler paylaşıldı.
0

İnfo Yatırım ‘Yatırımcı Buluşmaları’ na Ankara’da başladı!

Sermaye piyasalarının yenilikçi aracı kurumlarından İnfo Yatırım, Ankara’da yatırımcılarla bir araya geldi. Yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, finans dünyasına ilişkin güncel konular ele alındı, 2023 yılına dair öngörü ve beklentiler paylaşıldı.

1994 yılından bu yana sermaye piyasaları alanında faaliyet gösteren İnfo Yatırım, 12 Kasım Cumartesi günü Ankara’da yatırımcılarla bir araya geldi. İnfo Yatırım Kurumsal İletişim Direktörü Mine Uzun’un moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte; İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz, Yatırım Danışmanlığı Müdürü İsmail Güner ve Araştırma Uzmanı Yunus Şahin yer aldı. Toplantıda finans dünyasının gündeminde yer alan konular masaya yatırıldı, 2023 yılına dair değerlendirmeler yapıldı.

İnfo Yatırım Hakkında

1994 yılından bu yana sermaye piyasaları alanında faaliyet gösteren, aynı zamanda Hedef Holding iştiraklerinden olan İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş., bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım – satım aracılığının yanı sıra; yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri de sunmaktadır. Türkiye’nin pazar payı yönünden en büyük 10 aracı kurumu arasında yer alan ve banka dışı en büyük aracı kurumlardan biri olan İnfo Yatırım, 22 irtibat ofisi ile yurt çapında faaliyet göstermektedir.

Halka açık bir şirket olan İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Borsa İstanbul’da İNFO koduyla işlem görmektedir.

İnfo Yatırım, 2021 yılında Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Altın Boğa Ödülleri’nde Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) Pazar Payı Artış Lideri ödülünü kazanmıştır.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir