1. Anasayfa
  2. Turizm Sektörü

Kusursuz bir toplantı için aradığınız her şey Hilton Istanbul Maslak’ta!

Kusursuz bir toplantı için aradığınız her şey Hilton Istanbul Maslak’ta!
Hilton Istanbul Maslak
0

Kusursuz bir toplantı için aradığınız her şey Hilton Istanbul Maslak’ta!

Şehrin merkezindeki ideal konumu ve misafir memnuniyetine odaklı hizmet anlayışıyla İstanbul’un en çok tercih edilen otelleri arasında yer alan Hilton Istanbul Maslak, son 5 yıldır iş dünyasının buluşma noktası konumunda. En son teknoloji ekipmanlarla donatılmış 22 adet toplantı salonunda aynı anda 3200 kişiye varan etkinlikler yapabilen otel, günümüzün toplantı anlayışında sunduğu küçük detaylar ile büyük farklılıklar yaratıyor.  Toplantı, etkinlik ve organizasyonlar için grupların isteği doğrultusunda oluşturduğu lezzetli ikramlarıyla da öne çıkıyor.

Şehrin merkezindeki mükemmel konumu ve birinci sınıf hizmet kalitesi ile İstanbul’da en çok tercih edilen otellerin başında gelen Hilton Istanbul Maslak, iş dünyasının da vazgeçilmez adresleri arasında yer alıyor. Faaliyete başladığı 1 Ağustos 2018 yılından bu yana iş toplantıları, önemli gün ve etkinlikler için kusursuz alternatifler sunan otel, etkileyici konumunun yanı sıra sunduğu avantajlarla da sıkça tercih ediliyor. En son teknoloji ekipmanlarla donatılmış 22 adet toplantı salonuna sahip olan otel, aynı anda 3200 kişiye varan etkinlikler yapabiliyor ve günümüzün toplantı anlayışında sunduğu küçük detaylar ile büyük farklılıklar yaratıyor. Geniş fuaye alanına sahip, 5,5 metre tavan yüksekliğinde, 850 metrekare sütunsuz balo salonu bulunan otelde, 6.600 metrekare alana yayılan toplantı ve konferans alanları mevcut. İstanbul’un en geniş toplantı odalarıyla dikkat çeken otelde, açık hava alanlarının bulunması önemli bir avantaj sağlıyor. Balo salonu ve diğer toplantı salonlarının büyük bir kısmının gün ışığı alıyor olması ise farklı etkinlikler için ideal bir imkân yaratıyor. Ayrıca en üst katta yer alan ve İstanbul’un 3 köprüsüne de göz kırpan The Roof ise, cam tavanlı panaromik şehir manzarası ile kutlama ve benzeri farklı etkinlikler için de sıkça tercih ediliyor.

Lezzetli bir mola 

Hilton Istanbul Maslak günümüzün toplantı anlayışında sunduğu küçük detaylar ile büyük farklılıklar yaratmayı başarıyor. İş insanları için pek çok avantajlı seçenekleri bulunan otel, ikramları ve sunumları ile de öne çıkıyor. Toplantı, etkinlik ve organizasyonlarda konukların talebi doğrultusunda kahve molaları, öğle/akşam yemekleri ve gala yemekleri gibi birbirinden özel menü seçenekleri oluşturulabilen otelde, iş temposuna lezzetli bir ara vermek mümkün.  

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir