1. Anasayfa
  2. Sağlık Sektörü Haberleri

Yeni Mezunlara Eğitim ve İş Fırsatı

Yeni Mezunlara Eğitim ve İş Fırsatı
AlchemLife
0

AlchemLife’tan Yeni Mezunlara Eğitim ve İş Fırsatı

Fitoterapi alanında marka olmuş ürünlerin sahibi AlchemLife, Türkiye kadrosunu büyütüyor. İsviçre merkezli şirket, yetiştirilmek üzere sahada çalışacak “Fitoterapötik Ürün Danışmanı” adaylarını arıyor. 

PhytoAdvance teknolojisi ile kanıta dayalı fitoterapötik ürünler pazarında liderliğini sürdüren AlchemLife, her geçen gün pazar payı artan gıda takviyeleri sektöründe kariyer planlayanlara eğitim ve iş fırsatı sunuyor. Eğitimli ve donanımlı insan kaynağının şirketlerin en büyük gücü olduğuna inanan firma, Türkiye’de fitoterapi bilimine hakim sağlık profesyonelleri yetiştirmeyi hedefliyor. Yeni mezun istihdamına katkı sağlayacak bu projede, adaylarda iş tecrübesi aranmıyor.

“Fitoterapötik Ürün Danışmanı” olarak yetiştirilmek üzere seçilecek adaylara, ilk etapta üç hafta süreyle sektör eğitimi, medikal ürün ve pazarlama eğitimleri verilecek. Eğitim sürecinde başarılı olanlar, bir ay süreyle sahada oryantasyonlarını tamamladıktan sonra “Fitoterapötik Ürün Danışmanı” olarak AlchemLife ekibine dahil olacak ve saha kadrosuna katılacaklar.   

Ürün danışmanları, İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Çanakkale, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Muğla, Sakarya, Samsun, Konya Trabzon illerinde görev alacaklar.

Editöre Not: 1935’te kurulan Alchem International; ilaç, kozmetik ve besin desteği üreticilerine fitokimyasal hammadde sağlayan İsviçre menşeli bir firmadır. Şirket son 20 yıldır, İtalya’da Milano Üniversitesi iş birliği ile fitoterapi bilimine uygun şekilde doğal ürünler ve besin takviyeleri üretmeye başladı. 1000’i aşkın çalışana sahip olan Alchem International, ABD, Avustralya, İngiltere, İrlanda, İspanya, Portekiz, İsviçre, Hindistan ve Hong Kong’ta bulunan bölge ofisleri ile 35 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. 2017 yılının sonu itibarı ile Türkiye pazarına giren Alchem, ürünlerini sadece eczaneler aracılığıyla tüketicilerle buluşturuyor.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir